We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Amphibolin

Vopsea mată, de primă clasă, pe bază de acrilaţi. Aderenţă optimizată pentru rezultate excelente pe toate suporturile în exterior şi în interior.

  • Fără solvenţi; diluabilă cu apă
  • Clasa de lavabilitate 1: rezistentă la frecare umedă repetată, cu agenţi casnici de curăţare şi dezinfectare
  • Capacitate mare de difuziune

Multipla utilizare ca vopsea pentru fatade cat si pentru interior, cu aderenta extraordinar de buna la aproape orice suport. Recomandata la exterior pentru rezistenta la intemperii a vopsirilor pe suporturi netede si bine structurate cu inalta actiune de protectie impotriva agresivitatii factorilor de mediu. Vopsea universala pentru exterior aplicabila pe tencuieli de mortar din grupele P II si P III, beton, piatra nisipoasa, pereti de caramida pereti de fibrociment, straturi mai vechi de vopsea in stare buna, suprafete zincate, PVC dur, lemn.
Recomandata la interior pentru calitatile sale deosebite: superlavabila, structura rezistenta a vopselei, mai ales pentru vopsirile cu un grad inalt de solicitare pe tapetele din fibra de sticla Capaver, ca si pentru capacitatea puternica de reflectare a luminii in coridoarele mai intunecoase, casa scarilor interioare, spatiile de depozitare, halele din fabrici si garajele subterane.

Multiplă utilizare ca vopsea pentru faţade cât şi pentru interior, cu emisii minimizate, fără solvenţi şi cu aderenţă extraordinar de bună la aproape orice suport.
Recomandată la exterior pentru rezistenţa la intemperii a vopsirilor pe suporturi netede şi structurate cu înaltă acţiune de protecţie împotriva agresivităţii factorilor de mediu. Vopsea universală pentru exterior aplicabilă pe tencuieli de mortar din grupele P II şi P III, beton, zidărie din cărămidă aparentă de gresie calcaroasă, plăci de fibro-ciment, vopsitorii vechi portante, suprafeţe zincate, PVC dur, lemn instabil dimensional.
Recomandată la interior pentru calităţile sale deosebite: rezistenţă la solicitări mecanice, la frecare, rezistenţă a structurii vopselei; recomandată pentru vopsirile cu un grad înalt de solicitare pe tapetele din fibră de sticlă Capaver, ca şi pentru capacitatea puternică de reflectare a luminii în coridoarele mai întunecoase, casa scărilor interioare, spaţiile de depozitare,

Sidebar