We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Capalac BaseTop

Sistem de lăcuire regăsit într-un singur produs, cu putere mare de acoperire, lucios-mătăsos, pentru aplicări economice şi cu destinaţii multiple, atât la interior cât şi la exterior. Lac multifuncţional. Sistem ventilat de vopsire a ferestrelor.

Sistem de lăcuire regăsit într-un singur produs, cu putere mare de acoperire, lucios-mătăsos, pentru aplicări economice şi cu destinaţii multiple, atât la interior cât şi la exterior. Lac multifuncţional. Sistem ventilat de vopsire a ferestrelor.

Lac economic aplicabil ca strat de grund, strat intermediar şi strat final pe elementele de lemn stabile sau limitate din punct de vedere a stabilităţii dimensionale (exceptând paianta exterioară şi placările de faţadă), metalul grunduit şi PVC-ul dur, atât la interior cât şi la exterior.Aplicabilitate ideală în renovarea suprafețelor cu vopsea veche, fără a necesita aplicarea unui grund. În cazul obloanelor de ferestre este indicată utilizarea produsului Capadur Color Wetter-schutzfarbe datorită condiţiilor constructive nefavorabile.Nu se utilizează în cazul mobilierului de grădină sau a celui de şezut.Nuanţele de alb nu se aplică pe corpurile fierbinţi deoarece este posibilă îngălbenirea acestora (în această situaţie se aplică Capalac Heizkörper-Lack). Datorită mirosului specific emanat de lacurile pe bază de răşini alchidice, recomandăm produsul Capacryl PU-Satin/Gloss în cazul vopsitoriilor interioare pe suprafeţe mari.

Sidebar