We buy, We execute. You celebrate!
{ }
CAPALAC DICKSCHICHTLACK

Lac cu strat gros, bogat în substanţe uscate ca strat de grund,intermediar şi final pe fier, oţel, zinc, aluminiu, PVC dur, lemn şi vopsitorii vechi la exterior şi interior. Protecţie anticorozivă pentru oţel şi oţel zincat conf. Listei Regulilor de Construcţii A capitolul 1, nr. 4.9.1. (Germania).

Lac cu strat gros, bogat în substanţe uscate ca strat de grund,intermediar şi final pe fier, oţel, zinc, aluminiu, PVC dur, lemn şi vopsitorii vechi la exterior şi interior. Protecţie anticorozivă pentru oţel şi oţel zincat conf. Listei Regulilor de Construcţii A capitolul 1, nr. 4.9.1. (Germania).

Lac aplicabil în strat gros (grund, strat intermediar şi final „dintr-o găleată”) pentru protejarea şi decorarea elementelor constructive din fier, oţel, zinc, oţel zincat, aluminiu, PVC dur, elemente constructive din lemn la interior şi elemente din lemn cu stabilitate dimensională la exterior. Nu este adecvat acoperirilor suprafeţelor de acoperiş şi de aluminiu eloxat.
Nuanţele albe nu se vor utiliza pe instalaţii de încălzire, este posibilă îngălbenirea (se va utiliza produsul Capalac Heizkörperlack).

Sidebar