We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Amphisilan-Grundierfarbe

Grund special – punte de aderență ca pregătire a suprafețelor pentru aplicarea vopselelor cu rășină siliconică. Pentru exterior. Se poate aplica economic și fără a crea ceață în sistem Nespri-TEC.

Grund-vopsea pigmentat, pe bază de apă, ca punte de aderență pe suprafețele dense (compacte), netede, şi ca produs de fixare a tencuielilor sintetice supuse intemperiilor înaintea vopsirii cu Amphisilan, ThermoSan sau AmphiSilan Nespri-TEC. Se poate aplica prin pulverizare în sistem Nespri-TEC fără a crea ceață. În funcţie de condiţiile meteorologice, dacă este cazul, se vor folosi prelate sau plase pentru schele.

Grund-vopsea pigmentat, pe bază de apă, ca punte de aderență pe suprafețele dense (compacte), netede, şi ca produs de fixare a tencuielilor sintetice supuse intemperiilor înaintea vopsirii cu Amphisilan, ThermoSan sau AmphiSilan Nespri-TEC. Se poate aplica prin pulverizare în sistem
Nespri-TEC fără a crea ceață. În funcţie de condiţiile meteorologice, dacă este cazul, se vor folosi prelate sau plase pentru schele.

Sidebar