We buy, We execute. You celebrate!
{ }
CapaGrund Universal

Grund-vopsea cu putere bună de acoperire, ce conferă aderenţă straturilor următoare aplicate pe suporturi slab – sau neabsorbante. Elimină posibilitatea apariţiei petelor de calcar pe straturile de vopsea finală colorată.

  • Aderenţă ridicată
  • Diluabil cu apă
  • Pentru straturi suport minerale sau organice
  • Aplicabil pe straturi vechi, portante, şi pe sisteme de termoizolaţie

Grund-vopsea cu putere bună de acoperire, ce conferă aderenţă straturilor următoare aplicate pe suporturi slab - sau neabsorbante. Elimină posibilitatea apariţiei petelor de calcar pe straturile de vopsea finală colorată.

Grund special pigmentat alb, cu o permeabilitate ridicată la vaporii de apă, destinat grunduirii suprafeţelor minerale - interioare şi exterioare - ce urmează a fi acoperite cu vopsele de dispersie, vopsele pe bază de răşini siliconice şi vopsele de dispersie silicatică; se aplică și pe tencuieli pe bază de rășină sintetică vechi şi sisteme de termoizolaţie. De asemenea, utilizat ca strat de grund pentru vopselele pe bază de răşini polimerizate cu conţinut de solvent.
Datorită tehnologiei SolSilan, CapaGrund Universal este echipat hidrofug şi reduce posibilitatea apariţiei eflorescențelor de var pe straturile de vopsea finală colorată din tencuielile alcaline ale grupelor de mortare P Ic, P II respectiv P III sau beton.
CapaGrund Universal beneficiază de o înaltă capacitate de aderenţă şi facilitează aplicarea și structurarea tencuielilor decorative (structurate).

Sidebar