We buy, We execute. You celebrate!
{ }
CapaSol LF

Grund standard pentru utilizări universale pe suporturi normal absorbante la interior şi exterior, înaintea aplicării vopselelor diluabile cu apă.

  • Gata preparat pentru aplicare
  • Aplicare facilă
  • Egalizează capacitatea de absorbţie a suportului
  • Fără solvenţi
  • Pentru suporturi minerale la interior si exterior

Grund special pe baza de acrylati, cu excelente calitati de penetrare, pentru egalizarea suprafetelor si placilor de ciment poroase, puternic sau diferit absorbante. Este excelent pentru utilizarea lui pentru suprafete absorbante poroase cum sunt: tencuieli, caramizi nearse, suprafete de beton poros, placi calcaroase etc. pentru interior si exterior.
Suprafetele dense, netede cum sunt tencuielile de gips, gipscarton sau placile de gips se grunduiesc cu Caparol-Tiefgrund sau Caparol-Haftgrund.

CapaSol LF este un grund special, nepigmentat, pe bază acrilică, cu o excelentă capacitate de penetrare, destinat egalizării suporturilor minerale solide (fixe), interioare și exterioare, ce sunt puternic sau neuniform absorbante.
Capasol LF este deosebit de bun în pregătirea suprafeţelor poroase, absorbante, cum sunt: tencuielile, plăcile de gips-carton, cărămizile nearse, suprafeţe interioare de B.C.A., zidăriile aparente din cărămidă/bolțari de var cu nisip.
Suprafeţele dense (compacte), netede, cum sunt tencuielile de gips sau plăcile de construcție din gips se grunduiesc cu Caparol-Tiefgrund TB sau Caparol-Haftgrund.

Sidebar