We buy, We execute. You celebrate!
{ }
CapaSol LF Konzentrat

Grund special diluabil cu apă, nepigmentat, concentrat, pentru interior și exterior.

Grund special destinat egalizării suporturilor solide (fixe), poroase, ce sunt puternic sau neuniform absorbante. Deosebit de bun în pregătirea suprafeţelor poroase, absorbante, cum sunt: tencuielile, cărămizile nearse, B.C.A.-ul, pietrele naturale și plăcile de gips-carton precum și betonul, betonul ușor, mortarele Disbocret și masele de şpaclu cu conţinut de ciment, şapele anhidride și de ciment. Suprafeţele vechi dense (compacte), netede, cum sunt vopselele vechi din gips sau elementele de construcție din gips trebuie, în funcție de caracteristicile startului suport, grunduite cu Caparol-Tiefgrund TB, CapaGrund Universal sau Caparol-Haftgrund.

Grund special destinat egalizării suporturilor solide (fixe), poroase, ce sunt puternic sau neuniform absorbante.
Deosebit de bun în pregătirea suprafeţelor poroase, absorbante, cum sunt: tencuielile, cărămizile nearse, B.C.A.-ul, pietrele naturale și plăcile de gips-carton precum și betonul, betonul ușor, mortarele Disbocret și masele de şpaclu cu conţinut de ciment, şapele anhidride și de ciment.
Suprafeţele vechi dense (compacte), netede, cum sunt vopselele vechi din gips sau elementele de construcție din gips trebuie, în funcție de caracteristicile startului suport, grunduite cu CaparolTiefgrund TB, CapaGrund Universal sau Caparol-Haftgrund.

Sidebar