We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Putzgrund

Grund-vopsea de consolidare, cu proprietăţi de punte de aderenţă pentru diverse straturi de acoperire – vopsele sau tencuieli structurate. Combinaţie de lianţi din co-polimeri de acrilat, răşini siliconice şi silicaţi.

  • Prelucrabilitate ridicată
  • Diluabil cu apă
  • Permeabilitate ridicată
  • Cu tensiuni interne reduse
  • Caracter hidrofob
  • Consolidează suprafeţele suport
  • Aplicabil la interior şi exterior

Strat de vopsea de grund si punte de aderenta pentru suprafete minerale absorbante, pentru interior si exterior.Special pentru cresterea aderentei stratului suport la aplicarea unei tencuieli din rasini sintetice sau a produsului Buntsteinputz. Capatect Putzgrund usureaza aplicarea si structurarea acestor produse permitand o crestere a rezistentei si durabilitatii acestora.La aplicarea la exterior, mareste rezistenta stratului suport in cazul posibilelor infiltrari de umezeala.

Grund-vopsea pigmentat, cu conţinut de nisip de marmură, cu capacitate bună de acoperire și aderență, destinat grunduirii suprafețelor minerale portante, interioare și exterioare.
Strat intermediar - punte de aderență - pentru tencuielile pe bază de rășină sintetică, tencuielile pe bază de rășină siliconică, tencuieli pe bază de dispersie silicatică, tencuieli minerale sau Buntsteinputz (tencuială din piatră colorată), facilitând aplicarea și structurarea acestora.
Folosit, în special, în cadrul sistemelor de termoizolație Capatect. În plus, reduce absorbția de apă a tencuielilor exterioare (diminuează penetrarea apei prin defectele tencuielii structurate în tencuiala brută).
Caparol Putzgrund poate fi folosit, de asemenea, ca strat de grund structurat pentru tehnicile de lazurare cu Arte-Lazur şi Deco-Lasur şi totodată ca strat de grund pentru Capadecor-Putz şi Capadecor Calcino-Dekor.

Sidebar