We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Sylitol Antik-Lasur

Lazură pe bază de silicaţi pentru aplicarea de straturi decorative în exterior şi interior, pe alte straturi silicatice sau pe tencuieli structurate, precum şi pe mortare din grupele PIc, PII şi PIII. Recomandată în special pentru restaurarea monumentelor şi a clădirilor vechi.

  • Rezistent la intemperii
  • Capacitate mare de difuziune
  • Permisiv pentru CO2
  • Pe baze minerale
  • Transparent, nuanţabil cu Sylitol Volltonfarben
  • Aderenţă bună la suporturile minerale.

Pentru straturi decorative, cu aspect antic, dupa modelul suprafetelor de pe cladirile istorice; se aplica la interior sau la exterior, pe vopsele sau tencuieli silicatice, pe tencuieli neacoperite din grupa mortarelor PIc, PII si PIII, precum si pe produse Capaquarz. Recomandata in special in cazul renovarii monumentelor istorice sau al cladirilor vechi, dar si pentru decorarea fatadelor si a interioarelor unde se doreste obtinerea unui efect optic deosebit. Recomandata si pentru renovarea placarilor din piatra, pentru obtinerea unui strat colorat, rezistent la intemperii.

Material destinat realizării de straturi decorative lazurate, cu aspect antic, după modelul suprafeţelor de pe clădirile istorice; se aplică la interior sau la exterior, pe vopsele sau tencuieli silicatice, pe tencuieli neacoperite din grupa mortarelor PIc, PII şi PIII, precum şi pe produse Capaquarz.
Recomandată în special în cazul renovării monumentelor istorice sau al clădirilor vechi, dar şi pentru decorarea faţadelor şi a interioarelor unde se doreşte obţinerea unui efect optic deosebit.
Recomandată şi pentru renovarea placărilor din piatră, pentru obţinerea unui strat colorat, rezistent la intemperii.

Sidebar