We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Capadecor Magic-Glass

Tapet mineral cu inserţie de fibră de sticlă, suprafaţă netedă, pentru decorarea interioarelor. Prin combinarea modelelor sale cu diverse culori şi grade de luciu ale materialului cu care va fi tratată suprafaţa tapetului, se vor obţine efecte deosebite ale peretelui.

  • Se obţin efecte optice deosebite prin aplicarea de lazuri (Deco-Lasur)
  • Îşi păstrează dimensiunile; capacitate de armare a peretelui;
  • Maschează micile fisuri în perete
  • Foarte rezistent la umezeală: nu se umflă, nu putrezeşte şi nu mucegăieşte în timp
  • Rezistent la spălare, zgârieturi şi lovituri, poate fi curăţat, are capacitate de difuziune şi de absorbţie, este greu inflamabil.

Capadecor Magic-Glass este un produs mineral de inalta valoare estetica pentru decorarea peretilor la interior, in special pentru zone in care este necesara o rezistenta ridicata a suprafetei. Prin varietatea mare de structuri, prin culorile si gradul de luminozitate ales, puteti opta pentru o configurare dorita. Daca se folosesc lasuri de acelasi tip, renovarea se face cu costuri reduse, fara ca structura tapetului sa fie modificata. In functie de modul de aplicare si combinatiile cu alte produse, suprafetele acoperite cu Capadecor Magic-Glass pot indeplinii functii diferite, in functie de rezistenta obtinuta.

Capadecor Magic-Glass este un produs mineral de inalta valoare estetica pentru decorarea peretilor la interior, in special pentru zone in care este necesara o rezistenta ridicata a suprafetei.
Prin varietatea mare de structuri, prin culorile si gradul de luminozitate ales, puteti opta pentru o configurare dorita. Daca se folosesc lasuri de
acelasi tip, renovarea se face cu costuri reduse, fara ca structura tapetului sa fie modificata. In functie de modul de aplicare si combinatiile cu alte produse, suprafetele acoperite cu Capadecor Magic-Glass pot indeplinii functii diferite, in functie de rezistenta obtinuta.

Sidebar