We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Sistemul Capaquarz Capaquarz - Glasvlies

Tapet mineral cu inserţie de fibră de sticlă şi strat final de nisip de cuarţ, cu suprafaţă structurată, pentru decorarea interioarelor. Prin combinarea modelelor sale cu diverse culori şi grade de luciu ale Tapet mineral cu inserţie de fibră de sticlă şi strat final de nisip de cuarţ, cu suprafaţă structurată, pentru decorarea interioarelor. Prin combinarea modelelor sale cu diverse culori şi grade de luciu ale materialului cu care va fi tratată suprafaţa tapetului, se vor obţine efecte deosebite ale modelului.

  • Se obţin efecte optice deosebite prin aplicarea de lazuri (Antik-Lasur, Deco-Lasur Matt sau Glanzend – diluat 15 %, sau vopsele subţiri – latex )
  • Îşi păstrează dimensiunile
  • Capacitate de armare a peretelui, maschează fisurile din perete
  • Nu se umflă, nu putrezeşte şi nu mucegăieşte în timp
  • Rezistent la spălare, zgârieturi şi lovituri, poate fi curăţat, are capacitate de difuziune şi de absorbţie, este greu inflamabil.

Capaquarz-Glasvlies este un produs mineral de mare valoare pentru imbracarea peretilor de interior, in special pentru peretii cu cerinte ridicate. Prin varietatea mare de structuri, prin culorile si gradul de stralucire ales puteti opta pentru o configurarea dorita. Daca se folosesc vopsele de calitate, renovarea se face cu costuri reduse, fara ca structura tapetului sa fie modificata. In functie de modul de aplicare si combinatiile cu alte produse, suprafetele acoperite cu Capaquarz-Glasvlies pot indeplinii functii diferite, in functie de rezistenta obtinuta.

Capaquarz-Glasvlies este un produs mineral de mare valoare pentru imbracarea peretilor de interior, in special pentru peretii cu cerinte ridicate.
Prin varietatea mare de structuri, prin culorile si gradul de stralucire ales puteti opta pentru o configurarea dorita.
Daca se folosesc vopsele de calitate, renovarea se face cu costuri reduse, fara ca structura tapetului sa fie modificata. In functie de modul de aplicare si combinatiile cu alte produse, suprafetele acoperite cu Capaquarz-Glasvlies pot indeplinii functii diferite, in functie de rezistenta obtinuta.

Sidebar