We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Silicon-Fassadenputz R 20, R 30
Silicon-Fassadenputz K 15, 20, 30, 60
Silicon-Fassadenputz K 15, 20, 30, 60
Silicon-Fassadenputz K

Tencuieli structurate cu liant pe bază de răşini siliconice pentru suprafeţe exterioare. Au caracter hidrofob, capacitate mare de difuziune, rezistă la factori de mediu agresiv poluanţi şi la microorganisme, sunt rezistente la intemperii, au caracter hidrofug (resping apa). Pentru suporturi minerale şi sisteme de termoizolaţii Capatect. Pot fi livrate colorate în foarte multe nuanţe. Pot fi aplicate mecanizat.

  • Tencuială decorativă cu structură „bob-lângă-bob”, pentru exterior.

Tencuială structurabilă pe bază de rășină siliconică, cu o structură tip „bob lângă bob”, cu o înaltă permeabilitate la vapori de apă. Aplicabilă ca strat final pentru: - Sisteme de termoizolație Capatect - Beton, neacoperit - Tencuieli din grupele de mortare PII + PIII conform DIN V 18550 - Suprafețe cu vopsea pe bază de dispersie, portante, mate - Acoperiri silicatice portante Nu sunt recomandate suprafețele cu eflorescențe de sare, precum și suprafețele din material plastic sau lemn.

Tencuială structurabilă pe bază de rășină siliconică, cu o structură tip R - „zgâriată” sau tip K - „bob lângă bob”, cu o înaltă permeabilitate la vapori de apă. Aplicabilă ca strat final pentru:
- Sisteme de termoizolație Capatect
- Beton, neacoperit
- Tencuieli din grupele de mortare PII + PIII conform DIN V 18550
- Suprafețe cu vopsea pe bază de dispersie, portante, mate
- Acoperiri silicatice portante

Sidebar