We buy, We execute. You celebrate!
{ }
ThermoSan

Vopsea specială pentru faţade cu o nouă formulă cu conţinut de particule Nano-Cuarţ ce întăresc combinaţia specială de lianţi-răşini siliconice. Recomandată în special ca ultim strat de protecţie al sistemelor termoizolante dar şi pe orice strat suport mineral sau pe bază de răşini sintetice, vopsite sau nevopsite în prealabil

  • Dotată cu substanţe active împotriva atacului algelor şi a ciupercilor
  • Protecţie îndelungată împotriva umezelii
  • Capacitate ridicată de difuziune
  • Hidrofobie capilară

Vopselele Sylitol sunt materiale gata preparate, avid ca liant solutie din silicatii de otasiu cu stabilizatori organici, folosibile pentru acoperirea fatadelor. Vopselele Sylitol sunt onforme cu standardul DIN 18 363.
Cu vopselele Sylitol se obtin acoperiri rezistente la intemperii, conform VOB, au putere mare de acoperire, sunt foarte albe, pigmentate sunt tostabile au difuzie foarte buna.
Vopselele Sylitol sunt recomandate pentru vopsirea: tencuielilor minerale revopsite, zidariilor aparente din pietre naturale, piatra nisipoasa si caramida aparenta si pentru renovarea vopselelor si tencuielilor in stare buna, pe baza de silicati.

Vopsea cu avantaj decisiv: particulele Nano-Quarz ce întăresc combinaţia specială de lianţi - răşini siliconice şi creează o reţea Quarz tridimensională mineral densă,
dură, împotriva murdăriei, păstrând astfel faţadele curate pentru mai multă vreme.
Datorită combinaţiei speciale de lianţi pe bază de răşini siliconice rezultă acoperiri
hidrofuge a faţadelor, cu o înaltă permeabilitate la vaporii de apă, atât a tencuielilor cât şi a suporturilor minerale, vopsite sau nu.
ThermoSan este destinat ca strat de acoperire pe toate suprafeţele sistemelor de ermoizolaţie de ex. tencuieli pe bază de răşini sintetice, răşini siliconice, răşini licatice şi tencuieli pe bază de var-ciment.
Avizarea TÜV pentru calitatea faţadelor însemnă:
Curăţenie îndelungată datorită reducerii colorării în gri prin murdărire, măsurată conform DIN EN ISO 2810, înaltă rezistenţă la intemperii aparţinând celei mai bune clase conform DIN EN 1062-1, durabilitate prelungită datorită construcţiei minimă a straturilor aparţinând clasei 0 până la 1 conform DIN EN ISO 4628-2, capacitate mare de acoperire aparţinând celei mai bune clase conform DIN EN 13 300 şi un spect mat uniform conform DIN EN 1062-1.

Sidebar