We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Caparol-SeidenLatex

Aspect lucios mătăsos. Pentru acoperiri de înaltă calitate, extrem de rezistente ale pereţilor şi tavanelor. Recomandată în special pentru şcoli, grădiniţe, spitale, instituţii publice, hoteluri, restaurante, holuri, unde pereţii sunt supuşi la solicitări extreme.

  • Grad mare de alb
  • Fără solvenţi; diluabilă cu apă
  • Capacitate de difuziune foarte bună
  • Rezistentă la spălare cu dezinfectanţi şi agenţi de curăţare de uz casnic
  • Ideală pentru tapete Capaver Glasgewebe

Pentru straturi de vopsele de interior, extrem de rezistente la solicitări, rezistente la frecare şi care îşi păstrează structura, cu o suprafaţă lucioasă ca mătasea.
Este adecvat în special pentru supraţele care sunt supuse unei solicitări puternice, precum în şcoli, spitale, grădiniţe de copii, clădiri publice, birouri, hoteluri, restaurante, coridoare, casa scarilor s.a.m.d., deoarece stratul de vopsea poate fi supus unor solicitări mari şi, în plus, poate fi curăţat.
De asemenea, este utilizat pentru tapet din fibre aspre, în relief sau cu împrimeuri precum şi pentru tapete din ţesatură de fibre de sticlă Capaver pentru accentuarea structurilor prin frumosul efect de luciu mătăsos.

Pentru realizarea de vopsiri interioare foarte durabile, rezistente la frecare, ce păstrează structura suportului, obținându-se suprafețe lucios-mătăsoase. Se recomandă în special suprafețelor intens solicitate ce se găsesc în școli, spitale, grădiniţe de copii, instituții publice, birouri, hoteluri, restaurante, coridoare, casa scărilor etc., deoarece vopseaua este extrem de durabilă și se poate curăța foarte ușor.
De asemenea, se recomandă la vopsirea tapetele de tip rugos, în relief sau imprimate precum și a tapetelor din fibră de sticlă Capaver pentru a evidenția prin efectul lucios-mătăsos textura expresivăa acestora.

Sidebar