We buy, We execute. You celebrate!
{ }
CapaSilan

Vopsea minerală pe bază de răşini siliconice. Proprietăţile ei şi timpul de aplicare îndelungat permit obţinerea unor rezultate excelente chiar şi în condiţii improprii de luminozitate

  • Dublă putere de acoperire
  • Capacitate de permeabilitate
  • Fără solvenţi; diluabilă cu apă
  • Rezultate excelente printr-o aplicare facilă

Vopsea de interior, mată pe bază de răşini siliconice cu proprietăţi deosebite. Fără solvenţi şi fără emisii, cu rezistentă mare la frecare umedă.
Timpul de aplicare îndelungat permit obţinerea unor rezultate excelente chiar şi în condiţii improprii de luminozitate în timpul aplicării.

CapaSilan este o vopsea pentru interior cu emisii reduse, fără solvent, mineral mată, rezistentă la frecare, cu proprietăți deosebite.
CapaSilan reprezintă o nouă generație de vopsele pentru interior care, datorită proprietăților excelente de prelucrare și a timpului îndelungat de aplicare, permite evitarea de suprapuneri vizibile (urme de rolă) chiar și în încăperi cu condiții improprii de luminozitate (lumină laterală).
În conformitate cu instrucţiunile de reabilitare date, produsul este recomandat ca vopsea de renovare pe plăcile și tencuielile acustice.

Sidebar