We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Indeko-plus

O clasă în plus pentru dumneavoastră! Pentru acoperiri de înaltă calitate ale pereţilor şi tavanelor. Randament foarte bun, cu rezultate excelente.

  • Dublă putere de acoperire
  • Grad de alb foarte ridicat
  • Capacitate de difuziune foarte bună
  • Aplicabilitate optimă

Pentru zugrăveli de înalta calitate ale pereţilor şi plafoanelor, pentru toate suprafeţele interioare. Indeko Plus posedă putere dublă de acoperire, astfel că, în cele mai multe cazuri, un singur strat de vopsea este suficient.
Această vopsea se usuca foarte repede, este fără miros, fiind recomandată pentru numeroase obiective care trebuie vopsite repede si renovate, sau care trebuie imediat ocupate.
Spitalele, cîminele, magazinele, hotelurile, restaurantele, birourile, clădirile instituţiilor publice precum şi locuintele particulare sunt domeniile de utilizare cu predilecţie pentru Indeko plus, întrucat nu degajă miros la aplicare sau ulterior.

Pentru realizarea de vopsiri de o înaltă calitate a pereţilor interiori şi a plafoanelor. Indeko-plus posedă putere dublă de acoperire, astfel că, în cele mai multe cazuri, este suficientă aplicarea unui singur strat uniform de vopsea. Se usucă foarte repede, fără un miros neplăcut, fiind astfel recomandată pentru numeroase obiective ce trebuie vopsite şi renovate de urgenţă, sau care trebuie imediat ocupate.
Spitalele, căminele de bătrâni, magazinele, hotelurile, restaurantele, birourile, şcolile, grădiniţele, încăperile de practică medicală, clădirile instituţiilor publice precum şi locuinţele particulare sunt, cu predilecţie, domeniile de aplicarea a vopselei Indeko-plus, întrucât nu degajă un miros neplăcut care să deranjeze aplicatorul sau beneficiarul.

Sidebar