We buy, We execute. You celebrate!
{ }
Malerit ELF

Vopsea de interior din clasa de top pentru realizarea de vopsitorii noi sau de renovare pe toate tipurile de suprafețe interioare.

Vopsea de interior din clasa de top pentru realizarea de vopsitorii noi sau de renovare pe toate tipurile de suprafețe interioare. Poate fi, de asemenea, utilizată în încăperile sensibile ale locuinţelor și a spaţiilor de muncă întrucât nu creează neplăceri din cauza mirosului atât pe perioada aplicării cât și a uscării. Malerit E.L.F. este ușor de aplicat, acoperă de cele mai multe ori într-un singur strat, se usucă foarte repede, astfel încât camerele vopsite pot fi date în folosință fără a fi necesar un timp îndelungat de așteptare.

Vopsea de interior din clasa de top pentru realizarea de vopsitorii noi sau de renovare pe toate tipurile de suprafețe interioare. Poate fi, de asemenea, utilizată în încăperile sensibile ale locuinţelor și a spaţiilor de muncă întrucât nu creează neplăceri din cauza mirosului atât pe perioada aplicării cât și a uscării. Malerit E.L.F. este ușor de aplicat, acoperă de cele mai multe ori într-un singur strat, se usucă foarte repede, astfel încât camerele vopsite pot fi date în folosință fără a fi necesar un timp
îndelungat de așteptare.

Sidebar