We buy, We execute. You celebrate!
{ }
PremiumColor

Pentru realizarea de vopsitorii mate, intens nuanțate a pereţilor interiori şi a plafoanelor, supuse solicitărilor mecanice crescute. Utilizată ca strat final de protecție nuanțat similar pentru suprafeţele vopsite în prealabil cu Indeko-plus în culoarea dorită. Cu PremiumColor se obțin suprafețe cu aspect mat de înaltă clasă, cu o strălucire specială a culorilor; reduce aşa-numitul efect de scriere (efect de catifea) în cazul nuanţelor puternice.

Pentru realizarea de vopsiri intens nuanțate a pereţilor interiori şi a plafoanelor, supuse solicitărilor mecanice crescute. Utilizată ca strat final de protecție nuanțat similar pentru suprafeţele vopsite în prealabil cu Indeko-plus în culoarea dorită. Cu PremiumColor se obțin suprafețe cu aspect mat de înaltă clasă, cu o strălucire specială a culorilor; reduce aşa-numitul efect de scriere (efect de catifea) în cazul nuanţelor puternice. - diluabilă cu apă, ecologică şi cu miros slab; - permite reparațiile (retușurile) ulterioare; - cu emisii reduse și fără solvenţi; - reduce aşa-numitul efect de scriere (efect de catifea); - suprafeţe de înaltă robusteţe cu o strălucire intensă a culorilor; - uşor de aplicat; - rezistentă la dezinfectanţi şi la agenţi de curăţare.

Pentru realizarea de vopsiri intens nuanțate a pereţilor interiori şi a plafoanelor, supuse solicitărilor mecanice crescute. Utilizată ca strat final de protecție nuanțat similar pentru suprafeţele vopsite în prealabil cu Indeko-plus în culoarea dorită. Cu PremiumColor se obțin suprafețe cu aspect mat de înaltă clasă, cu o strălucire specială a culorilor; reduce aşa-numitul efect de scriere (efect de catifea) în cazul nuanţelor puternice.

Sidebar